Osteopatia on VALVIRAn valvoma terveydenhuollon hoitoala.

Ajanvaraus

Huom! Petri Hämäläiselle voit varata ajan myös osteopatiaan opiskelijahoitona.

Yritys toimii osoitteessa Aleksanterinkatu 9, 15110 Lahti. Käynti sisäpihalta (Kt. kartta).
Katso yhteystietomme ja nettiajanvaraus tästä.Olen toiminut terveydenhoitoalalla vuodesta 1978. Yli 20 vuotta fysioterapeuttina työskenneltyäni halusin löytää jonkin kokonaisvaltaisemman lähestymistavan erilaisiin kehon toimintahäiriöihin. Monien sattumien kautta 1996 ajauduin osteopatiakoulutukseen joka sitten osoittautui vastaavan juuri niihin odotuksiin ja toiveisiin joita olin ajatellut. Myös asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä osteopaattisen hoidon tuomaan apuun. Tule sinäkin tutustumaan osteopaattiseen hoitoon.

Jatkuva kouluttautuminen on meille tärkeää ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, jolloin asiakkaat saavat myös hoidosta parhaan hyödyn.

Päivi Laine-Tuomi

Palvelemme Tuomitalon sisäpihalla

Yritys toimii osoitteessa Aleksanterinkatu 9, 15110 Lahti. Käynti sisäpihalta (Kt. kartta). Toimimme yhteistyössä Arte-lääkärit -lääkärikeskuksen kanssa.

Varaa aika netissä: varaaheti.fi/terpiaarte

Huom! Vain osa ajoistamme on varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Akuutissa tilanteessa tai vauvan/pienen lapsen hoidon kyseessä ollessa, soita, niin saat ajan mahdollisimman nopeasti.